Motoristične čelade – kako izbrati pravo zase?

Motoristične čelade – kako izbrati pravo zase?

Čelade Nolan – profesionalne in varne čelade za najzahtevnejše motoriste 

Če smo vas ujeli med nakupovanjem nove motoristične čelade, vam lahko svetujemo, po kateri blagovni znamki oziroma proizvajalcu se vam splača posegati. Veliko motoristov – tudi tistih najzahtevnejših – posega po čeladah Nolan. Čelade Nolan lahko kupite tudi v spletni trgovini yogi.si, kjer lahko posegate še po drugi motoristični opremi. 

Ko se boste osredotočili na nakupovanje čelade Nolan, boste ugotovili, da na trgu ni samo ena tovrstna čelada, temveč vam bodo specializirani prodajalci ponudili več modelov. Med njimi je zelo priljubljen model čelada Nolan N70-2 GT, ki vam ponuja 6 čelad v enem. Zakaj?

Čelada Nolan N70-2 GT 

Gre za izjemno lahko crossover čelado, ki ima snemljiv podbradni del in ponuja kakovostno prezračevanje. V njej se boste počutili odlično, tako v poletni vročini kot tudi hladnejših dneh. Vizir čelade zagotavlja veliko vidno polje in sega daleč preko brade. 

Čelade Nolan N70-2 GT so odlična izbira za poti po mestu, izlete po podeželju in tudi za avanture izven cest. 

Še druga motoristična oprema 

Poleg čelade Nolan, ki torej velja za odlično izbiro, pa v spletni trgovini lahko posežete še po zelo kakovostnih motorističnih rokavicah. Tudi te je najbolje, da preizkusite in zato obiščete fizične prostore trgovine. Bodite pozorni na to, da rokavica v predelu palca ni prekratka ali preozka v predelu dlani. Sicer pa bi posledice napačne izbire rokavic lahko občutili še takoj po nekaj prevoženih kilometrih. V predelu palca bi se namreč pojavile bolečine in mravljinci. Zelo pomembno je torej, da je velikost rokavice v predelu kazalca in sredinca točna. 

Motoristične jakne Trilobite. Posebnost jaken Trilobite je v tem, da jih lahko nosite skozi celo leto. Preberi več …

Objave iz iste kategorije: