Shad – vsi dodatki za motor na enem mestu

Shad – vsi dodatki za motor na enem mestu

Toplejša polovica leta omogoča ljubiteljem motociklizma tudi užitke na cesti; ni lepšega kot v lepem sončnem popoldnevu uživati v adrenalinu, ki ga prinaša hitra vožnja ali pa se prepustiti dolgi in umirjeni panoramski vožnji v naravi. Za pravo udobje na daljših poteh z motorjem pa poskrbijo tudi pripomočki, ki jih namestimo na samo vozilo. Pri tem nam lahko pomaga tudi blagovna znamka Shad.

Shad je španska blagovna znamka, ki proizvaja najrazličnejše pripomočke za motorna kolesa. Vse, kar potrebujemo za brezskrbno vožnjo z motorjem, lahko torej najdemo tudi pod imenom omenjenega proizvajalca. Izbiramo lahko med najrazličnejšimi kovčki, torbami ter drugimi dodatki. Tako bo vožnja vedno udobna in varna.

Blagovna znamka Shad

Španska blagovna znamka Shad s svojimi inovacijami navdušuje motoriste že od leta 1973. Josep Maria Marquez je podjetje, ki je danes med vodilnimi na tem področju, ustanovil z namenom zadostiti potrebam motoristov, ki se odpravljajo na zahtevnejša potovanja in na poti potrebujejo kakovostno skrb za prtljago. Podjetje Shad je sprva proizvajalo kakovostne kovčke za motorna kolesa, danes pa lahko najdemo tudi številne druge izdelke, kot so torbe, nosilni sistemi in drugi dodatki. 

Shad izdelki za motor
Podjetje Shad danes proizvaja poleg kovčkov tudi številne druge izdelke, kot so torbe, nosilni sistemi in drugi dodatki.

Skrb za nenehen razvoj in napredek je ključnega pomena za samo podjetje Shad; vzdržljivi materiali, funkcionalnost pripomočkov ter estetska dovršenost samih izdelkov so razlogi, zaradi katerih je blagovna znamka Shad med bolj priljubljenimi izbirami ljubiteljev motorjev. Izdelke znamke Shad lahko tako kupimo v več kot 80 državah. 

Torbe in kovčke znamke Shad

Najdemo lahko številne torbe, kovčke in druge izdelke znamke Shad. Izbiramo lahko med zadnjimi in stranskimi kovčki za motor, torbami za rezervoar in drugimi izdelki. Prevažanje prtljage na motornih kolesih in skuterjih bo tako enostavno in varno, obenem pa so omenjeni pripomočki vzdržljivi ter preprosti za uporabo.

kovčki za motor za prevažanje prtljage
Prevažanje prtljage na motornih kolesih je enostavno in varno, saj jo lahko shranite v kovčke za motor, stranske torbe in torbe za rezerovoar, ki so vzdržljive ter preproste za uporabo.

Zadnji kovčki za motor ali skuter zagotavljajo shranjevanje prtljage, kvalitetni materiali pa zagotavljajo varen prevoz naših pripomočkov. Na voljo so tudi stranski kovčki za motor Shad – najdemo jih v različnih velikostih in oblikah, izdelani pa so iz kakovostnih materialov. Priljubljena izbira so stranski kovčki SH36, saj imajo poseben sistem zaklepanja ter modularno zasnovo – vsak motorist lahko torej kovček povsem prilagodi svojim zahtevam in željam. 

Kovček za motor – prava izbira za vse ljubitelje daljših voženj

Če smo ljubitelji dolgih voženj z motorjem, na pot običajno vzamemo tudi nekaj prtljage oziroma pripomočkov. Sploh, če se odločimo za celodnevni ali pa celo večdnevni izlet. Pri tem je torej ključnega pomena kovček za motor – vanj lahko marsikaj spravimo, naša vožnja pa bo zato bolj udobna in brezskrbna, saj bomo vse potrebno imeli s seboj.

Kovček za motor je torej dobrodošel pripomoček. V kovček za motor lahko poleg vse prtljage shranimo tudi motoristično čelado.

Novi aluminijasti kovčki za motor TERRA so zasnovani tako, da so vaš najboljši zaveznik na vsakem potovanju, da se zabavate pri raziskovanju z motorjem.

Pestra ponudba kovčkov za motor, ki si jo lahko ogledamo tudi na spletu, tako omogoča vsakemu kupcu oziroma motoristu, da najde ustrezen izdelek zase. 

Funkcionalnost kovčkov za motor

Kovček za motor omogoča varno shranjevanje motoristične opreme oziroma prtljage, zato mora biti narejen iz kvalitetnih materialov, obenem pa biti dovolj prostoren. Trpežen material, iz katerega so narejeni kovčki oziroma torbe za motor, zagotavlja zaščito našega tovora pred zunanjimi vplivi, med katerimi so tudi vremenski dejavniki. Tako bodo naše reči zaščitene pred morebitnim dežjem ali pa kakšnim drugim naravnim elementom, na katerega lahko naletimo na poti. 

Kovček za motor omogoča varno shranjevanje motoristične opreme
Kovček za motor omogoča varno shranjevanje motoristične opreme ali prtljage in zagotavlja zaščito pred zunanjimi vplivi.

Prav tako lahko kovček za motor zaklenemo ter na takšen način poskrbimo za varnost našega imetja. Ko se odločamo za nakup kovčka za motor, lahko izbiramo med številnimi izdelki – na voljo so stranski kovčki, kovčki, ki jih lahko namestimo zadaj, obstajajo pa tudi kovčki, ki lahko spreminjajo prostornino, torej jih lahko po potrebi zložimo. 

Vrste kovčkov za motor

Ko izbiramo kovček za motor, moramo razmisliti, kakšne so naše potrebe oziroma želje. Izbiramo lahko med bogato ponudbo tovrstnih izdelkov. Kovčki za skuter so nepogrešljiv del vsakega lastnika tega motorja – z uporabo kovčka tako povečamo samo funkcionalnost skuterja.

Lastniki motorjev se običajno odločajo za kovčke, ki jih namestijo zadaj ali pa na stranski del motorja. 

Odločimo se lahko tudi za posebne torbe oziroma kovček, ki se po potrebi lahko zloži in spremeni sam volumen. Tako lahko uporabo povsem prilagodimo našim potrebam in željam. Ko kupujemo kovček, smo lahko pozorni tudi na sam videz tega pripomočka ter na tak način poskrbimo za estetsko dovršenost samega motorja. Potrebno pa je poskrbeti tudi za ustrezno namestitev kovčkov za motor – tako bo vožnja resnično udobna in varna.

Objave iz iste kategorije: