Številne koristi avtomobilskih senčnikov

Številne koristi avtomobilskih senčnikov

Zlasti v poletnem času je vožnja v avtu pogosto precej neudobna, ker nam je prevroče. Motijo nas tudi močni UV žarki. Potovanje v jeklenem konjičku pa si v resnici lahko precej olajšamo. Ena od možnosti je na primer ta, da si zagotovimo kakovostne avto senčnike.

Senčniki za avto ponudijo še druge številne prednosti, in ne zgolj to, da je v avtu tudi poleti primerna temperatura za dobro počutje. Odlična izbira so avto senčniki po meri, ki so še toliko bolje pripravljeni tudi za daljšo poletno vožnjo na dopust.

Največje prednosti avtomobilskih senčnikov

Temnenje avto stekel s senčniki zagotovi številne prednosti. Ne omogoča samo, da UV žarki ne prodirajo v vaš avtomobil. Delovanje klime v avtu se zmanjša kar za petino. Vse omenjeno odlično vpliva tako na voznika kot tudi na druge potnike.

Senčniki za avto proti prodoru UV žarkov v avtomobil
Senčniki za avto omogočajo, da UV žarki ne prodirajo v vaš avtomobil in tako zmanjšajo delovanje klime in porabe goriva.

Ne smemo pozabiti niti na to, da senčniki za avto omogočajo še privarčevati kar nekaj denarja za gorivo. Temnenje stekel v tem primeru od nas ne zahteva homologacije. Izjemno poveča udobje med vožnjo. Še posebej so takšni avto pripomočki priporočljivi za družine z mlajšimi otroki in hišnimi ljubljenčki.

Odlična zaščita pred insekti

Vsekakor pa nam avto senčniki ponujajo tudi odlično zaščito pred najrazličnejšimi insekti. Prav tako preprečujejo radovedne poglede mimoidočih v vozilo. Če so izdelani po meri vozila, lahko na svojih pozicijah ostanejo tudi pri odprtih oknih.

Zatemnitev vozila preprečuje še bobnenje pri odprtih zadnjih oknih. Za piko na i poskrbi hitra in povsem enostavna montaža senčnikov za temnenje avto stekel.

Postopek temnenje stekel s senčniki po meri

K sreči se senčniki za avto na primerna mesta montirajo precej hitro in enostavno. Postopek nameščanja namreč poteka brez dodatnega orodja in kakršnega koli poseganja v vozilo.

V kompletu avto senčnikov so navadno vključena vsa senčila za zatemnitev avta. Narejeni so torej lahko po vnaprej določeni meri. Na primerna mesta se senčila pritrjujejo s pomočjo posebnih zatičev, ki se jih porine pod gumo ob samem steklu.

Montaža zatičev senčnikov za avto podjetja Withcar

Če se boste montaže lotevali prvič, je še toliko pomembneje, da so kompletu priložena jasna in natančna navodila za montažo. Ta so prilagojena glede na sam tip vozila pa tudi glede na obliko stekel za temnenje. Če pa boste kljub temu imeli težave, pa se lahko po pomoč obrnete kar na samega ponudnika senčnikov za avto.

Najbolj kakovostna oprema za avto

Verjetno si vsi lastniki oziroma uporabniki avtomobila želijo, da bi njihov jekleni konjiček prav vedno deloval brezhibno. Za to pa morajo seveda v veliki meri poskrbeti kar sami. Na trgu je na voljo zelo kakovostna oprema za avto, ki med drugim lahko poskrbi tudi za odlično izkušnjo pri vožnji.

Pri izbiri avtomobilske opreme je treba biti v prvi vrsti pozoren tudi na izbiro ponudnika. Eden boljših je zagotovo Withcar, ki ga verjetno večina med vami že dobro pozna. Katera avto oprema vam je pri omenjenem podjetju na voljo, pa si lahko ogledate tudi na spletu.

Spletna ponudba podjetja Withcar

Na spletni strani podjetja Withcar si lahko ogledate vse izdelke in preberete, kaj jih odlikuje. Na voljo so na primer vrhunske avto preproge, ki so izdelane iz različnih materialov.

Tekstilne preproge Withcar se izjemno natančno prilegajo notranjosti vozila. Za večjo varnost skrbijo posebni pritrdilni čepi, ki jih je treba namestiti v dno vozila. Preproge za avto se tako ne premikajo ali pa zatikajo za stopalke. Skozi veliko prevoženih kilometrov tepihi ponujajo odličen občutek udobja, zlasti zaradi inovativnega mehkega materiala.

Vrhunska pokrivala za avto

Koristna oprema za avto so tudi pokrivala, ki vozilo učinkovito ščitijo pred marsičem in jim tako zagotavljajo tudi daljšo življenjsko dobo.

  • Kljub temu pa vsako avto pokrivalo oziroma cerada ni nujno dovolj učinkovita.
  • Če boste izbrali Withcar avto cerado, bo to zagotovo odlična investicija.
  • Iz česa so izdelana pokrivala za avto omenjenega podjetja, si lahko ogledate tudi na spletni strani proizvajalca.
  • Ta vam omogoča, da izdelke lahko naročate tudi na daljavo.

Vedno dobrodošlo korito za prtljažnik

Večina od vas pogosto uporablja tudi prtljažnik avta. Vanj odlagamo vse mogoče zadeve, ki so navadno tudi umazane. V tem primeru bi bilo pametno, da na takšno mesto namestimo nekaj, kar bo omogočalo večji red.

Korito za prtljažnik je zelo kakovostna oprema za avto za vse, ki hočete ohraniti prtljažnik čist.

Odlična rešitev za vzdrževanje reda v prtljažnem delu avta je na primer korito za prtljažnik Withcar. Še posebej dobra izbira je tudi za vse tiste, ki v svojem avtu pogosto prevažajo hišne ljubljenčke.

Objave iz iste kategorije: