Univerzalni in tovorni strešni nosilci

Univerzalni in tovorni strešni nosilci

Črne gumijaste preproge za avto zagotavljajo dobro zaščito tal v avtomobilu, še posebej, če živite na območju, kjer je veliko snega in dežja. Tako tekočino zadržijo na površini, kjer se voda posuši ali pa jo enostavno izlijemo iz površine na zunanja tla. Gumi talne obloge ščitijo tla pod prednjimi in zadnjimi sedeži tudi, če v vozilo vstopamo z umazanimi čevlji. Prednost pa je ravno v tem, da je te podloge enostavno očistiti, saj lahko uporabite le nekaj mila in vodo.

Avto tepihi po meri pa so izdelani iz blaga ali različnega tekstila, pri čemer so robovi in spodnja stran izdelani iz plastičnih materialov, zato da tekstilna talna obloga med vožnjo ne drsi in da zadrži tekočino na površini. Tipske talne obloge iz blaga so prav tako izdelane po meri tal v posameznem modelu avtomobila, zato se popolnoma prilegajo dimenzijam tal pod sedeži v vozilu. Tako dajejo videz, kot da so bile narejene posebej za vaš avtomobil. 

Dodatne funkcionalne lastnosti avtomobilskih predpražnikov iz tekstila

Avto tepihi po meri se trdno prilegajo na tla kabine v avtomobilu, saj imajo na spodnji strani vstavljene originalne čepe, ki se pritrdijo na površino in tako preprečujejo, da bi se tipski predpražniki premikali ali pa drseli po površini.

Tekstilni tepihi
Avto tepihi po meri

V specializirani spletni trgovini z avto opremo withcar.hu lahko naročite kakovostne in trpežne avto tepihe po meri, ki so izdelani iz tekstila. Tu lahko izbirate med 33 različnimi blagovnimi znamkami avtomobilov, za katere so posebej izdelani tipski predpražniki iz tekstila. Ob naročilu kliknite na blagovno znamko, kjer so bodo izpisali posamezni modeli avtomobila z letnico proizvodnje.

Nadaljujte s prebiranjem celotnega članka z naslovom Gumijaste in tekstilne preproge za avto.

Objave iz iste kategorije: