Vrhunske motoristične čelade Bell

Vrhunske motoristične čelade Bell

Nekateri proizvajalci motoristične opreme premikajo meje mogočega z vsakim proizvodom. To je tudi razlog, da se zmogljivosti in standardi premaknejo navzgor z vsako generacijo oblačil in opreme za motoriste. Leta 1954 je znan dirkač s hot rod vozili Roy Richter ustanovil podjetje, ki je še dandanes eno izmed pionirjev naprednih tehnologij v zaščitni opremi za motoriste. Današnje motoristične čelade Bell se lahko pohvalijo z izredno kakovostjo in izkušnjami dirkačev ter voznikov iz raznih disciplin moto športov. Ker se omenjeno podjetje specializira samo v izdelavi čelad in dodatkov za čelade, usmerjajo vsa svoje sredstva in znanje v vedno bolj napredne materiale, varnost in zanesljivost svojih izdelkov.

Podjetje Bell premika meje z implementacijo novih tehnologij 

Glavni pomen nošnja čelade na motorju je zaščita glave. Ker se je skoraj nemogoče izogniti udarcem v glavo pri padcih z motorja, je nošnja čelade postala zakonsko obvezna v mnogih državah sveta. Kljub temu je glava motorista še vedno izpostavljena različnim poškodbam, saj so sile fizičnih udarcev lahko zelo visoke in nepredvidljive. To je tudi razlog, da je podjetje Bell posvetilo veliko časa uporabi posebne zaščitne tehnologije, ki kljubuje rotacijskim silam in s tem dodatno zavaruje glavo motorista.

Bell čelade vsebujejo varnostne materiale in tehnologije
Podjetje Bell je posvetilo veliko časa uporabi posebne zaščitne tehnologije, ki kljubuje rotacijskim silam in s tem dodatno zavaruje glavo motorista. Napredne varnostne materiale in tehnologije vsebujejo vse Bell čelade, ki so na voljo za nakup.

Napredne varnostne materiale in tehnologije vsebujejo vse Bell čelade, ki so na voljo za nakup. Vedno več pa jih ima vgrajene MIPS in Flex tehnologiji, ki sta namenjeni obrambi pred rotacijskimi silami pri padcih in udarcih pri velikih hitrosti. 

Bell čelade so na voljo v različnih stilih

Izgled motoristične opreme morda ni tako pomemben kot sta funkcionalnost in varnost, vendar ima kljub temu svoj namen. Čeprav je podjetje Bell v samem vrhu inovacij varnostnih tehnologij, ni izgubilo stika s svojimi koreninami. Ker je bil ustanovitelj znan dirkač s hot rod avti, ima njegovo podjetje še dandanes močno razvito grafično žilico. 

Bell čelade vrhunske kakovosti
Vrhunsko kakovost in vzdržljivost ter seveda varnost – vse v enem, vsebujejo Bell čelade. Izbirate lahko med različnimi stili poslikave, ki govorijo zgodbo samega podjetja.

Današnje Bell čelade so res malenkost dražje, vendar lahko računamo na vrhunsko kakovost in vzdržljivost ter seveda varnost. Obenem pa je mogoče izbirati med različnimi stili poslikave, ki govorijo zgodbo samega podjetja.

Motoristični kovčki za vsak motor

Vožnja z motorjem je brez dvoma nepozabna izkušnja. Je pa res, da smo prikrajšani za prtljažni prostor, kar je lahko zelo velika težava. Težavo hitro rešijo motoristični kovčki, ki so namenjeni prevažanju raznovrstne prtljage. Poznamo mehke in trde kovčke izmed katerih ima vsak svoj namen. 

Motoristični kovčki za prevažanje raznovrstne prtljage
Motoristični kovčki so namenjeni prevažanju raznovrstne prtljage. Z njimi boste imeli dovolj prtljažnega prostora za stvari, ki jih želiti vzeti s seboj na vožnjo.

Mehki motoristični kovčki so pogosto narejeni iz najlona, vinila ali drugega mehkega, vendar vzdržljivega materiala. Prednost imajo, da jih je mogoče namestiti na praktično vsak motor.

Trdi kovček za motor pa potrebuje primerne nosilce. Je tudi najboljši način prevažanja prtljage, če jo želimo zaščititi pred nepričakovanimi udarci ali drugimi fizičnimi silami. 

Kovček za motor za moto opremo

Vedno je velika prednost, če imamo namensko mesto, da odložimo motor opremo, ki jo trenutno ne potrebujemo. To se pogosto zgodi, če se z motorjem ustavimo, da natočimo gorivo, gremo v trgovino ali po drugih opravkih.

SHAD je bil prisoten na najpomembnejšem motociklističnem sejmu na svetu.

Vsi motoristični kovčki Shad so narejeni tako, da brez težav v njih pospravimo čelado. S tem imamo namensko in varno mesto, da pospravimo čelado in drugo opremo za motor, kot so rokavice. Tako jih tudi zavarujemo pred krajo in poškodbami, ki se lahko pripetijo kateremkoli motoristu.

Moto kovčki Shad

Podjetje Shad že več kot 30 let izdeluje vrhunske kovčke za motorje različnih velikosti. Prisotni so v več kot 80 državah sveta in na njihove proizvode prisegajo amaterski ter profesionalni motoristi. Velika prednost Shad motorističnih kovčkov je ta, da so inženirji med proizvodnim procesom mislili na vse. V sam kovček je mogoče pospraviti tudi večjo moto opremo, kot so čelade. Zaradi strukture notranjosti plastičnega ali kovinskega ohišja pa bo prtljaga varna tudi, če bomo vozili motor po brezpotjih ali drugače zahtevnem terenu.

Shad kovčki za motor iz najboljših materialov
Velika prednost Shad kovčkov za motor je ta, da so inženirji med proizvodnim procesom mislili na vse.

Posamezni moto kovček Shad je narejen iz najboljših materialov in je namenjen zahtevni ter redni uporabi. Ima pa tudi vgrajenih več varnostnih tehnologij, ki preprečujejo poškodbe prtljage in krajo. Zato se omenjeno moto opremo smatra za vrhunsko izbiro za vse motoriste, neglede na izkušnje in motor, ki ga vozijo.

Objave iz iste kategorije: