Poliranje posameznih delov ali celega vozila

Poliranje posameznih delov ali celega vozila
Poliranje posameznega dela ali celega vozila je postopek, ki odstrani s površine vozila manjše in predvsem površinske poškodbe, ki jih povzročijo vandalizem, veje, agresivna sredstva za pranje vozila, krtače v avtomatskih avtopralnicah, atmosferski vplivi, smog in drugo. Tudi v primeru zbledele barve laku s poliranjem povrnemo sijaj in ga zaščitimo za dalj časa.
Pred začetkom poliranja vozilo temeljito operemo, odstranimo vse nečistoče, ( drevesno smolo, katran…) in ga posušimo.
Postopki poliranja in sredstva ki jih uporabljamo so odvisna od stanja laka in pa tudi od želje stranke. Predvsem ločimo vrsto poliranja glede na polirna sredstva, ki jih uporabljamo. Uporabljamo tudi najnovejše proizvode na osnovi NANOTEHNOLOGIJE, ki prinaša izjemne rezultate in dolgotrajno zaščito.
Za dolgotrajnejši sijaj uporabljamo paste, ki ne vsebujejo silikona, tako da s samim poliranjem dobimo površino, ki je gladka, brez drobnih nepravilnosti in ki bo dolgo obdržala sijaj.
V primeru, da vozilo prodajate ali želite samo laku povrniti lesk, pa uporabljamo polirne paste, ki vsebujejo silikon, ki drobne poškodbe, praske zakrije ne pa tudi odstrani. Lak bo sijoč vendar se s pranjem silikon spira in posledično se zmanjšuje lesk.
Po končanem poliranju vozilo tudi zaščitimo glede na vaše želje. Tudi tu je na voljo veliko preparatov od voskov, teflonske in zaščite z preparati nanotehnologije.

Objave iz iste kategorije: